For information on changes for our US clients, please visit our Support Center article.

Zoeken
Documentvereisten voor verificatie
We hebben momenteel te maken met vertragingen bij het verwerken van nieuwe accounts. Vermijd het indienen van meerdere verificatieverzoeken.
Global Settings Lock: Als je problemen hebt met het bewerken/toevoegen van je adres of het uploaden van documenten naar je account, schakel dan je GSL (Global Settings Lock) uit en probeer het opnieuw.
Om geverifieerd te worden naar het niveau  Intermediate of Pro of om accountinformatie bij te werken, kan het nodig zijn dat je de volgende documenten uploadt naar je account:
Adreslegitimatie
Een adreslegitimatie moet je naam en adres vermelden en gedateerd zijn op minder dan drie maanden voor de datum van indiening. We accepteren GEEN postbus- adressen uit enig land.
Geldige documenten zijn onder andere:
  • Bankafschrift
  • Creditcardafschrift
  • Rekening nutsvoorziening (water, elektriciteit, gas, internet, telefoon)
  • Loonstrook -of- officieel salarisdocument van werkgever
  • Verzekeringsverklaring
  • Belastingdocument
  • Verblijfsvergunning
We accepteren GEEN USPS-brieven met adreswijziging.
Voor documenten in talen zoals Russisch, Chinees, Thai, Hebreeuws enz. die niet-Latijnse karakters gebruiken, zal een notariële vertaling van je bewijs van adres de verwerkingstijd aanzienlijk versnellen.
Geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs
Geldige documenten zijn onder andere:
  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Nationale identiteitskaart (voor- + achterkant)
Ander geldig door de overheid uitgegeven ID kan worden geaccepteerd als je volledige wettelijke naam, je foto, geboortedatum en de afgiftedatum en vervaldatum allemaal op de voorkant van je ID staan.
Vuurwapenvergunningen worden niet geaccepteerd.
Zorg ervoor dat je ID-foto's/scans voldoen aan deze beeldvereisten.
Gezichtsfoto
Je moet een Gezichtsfoto verstrekken voor het Intermediate verificatieniveau als je het volgende bent:
  • Inwoner van Zuid-Afrika of de VS
  • Financiering gebruikt bij een Zuid-Afrikaanse of Amerikaanse bank
Afhankelijk van het land waar je woont, als je adres niet automatisch wordt bevestigd, zal je worden gevraagd om een foto van je gezicht en/of een adreslegitimatie.
Er kunnen zich ook andere situaties voordoen waarin we je vragen om een gezichtsfoto of een ID-bevestigingsfoto in te sturen.
De Gezichtsfoto en ID-bevestigingsfoto kunnen worden gemaakt met de camera van je toestel’of worden geüpload vanaf de computer.
Geldig SSN (Social Security Number) of ITIN (Individual Taxpayer Identification Number)
Alleen Amerikaanse klanten.

Instructies voor uploaden

Om alle vereiste documenten te uploaden naar je Kraken-account:
  • Selecteer Geverifieerd worden door te klikken op je naam in de rechterbovenhoek van de pagina.
  • Zoek de kolom met Intermediate en klik op Verifiëren
  • Volg de instructies op het formulier
Om het verificatieproces soepel te laten verlopen, moet je ervoor zorgen dat je documenten niet beveiligd zijn met een wachtwoord. Zorg ervoor dat alle geüploade bestanden voldoen aan de noodzakelijke technische parameters.